Vår företagsidé är att bygga med omtanke om kund, personal och samhälle. För att bygga med omtanke krävs också kompetens och professionalitet. Vi är kunniga, erfarna och certifierande av branschens främsta aktörer. Genom oss har du tillgång till vårt nätverk av speciellt utvalda och framstående samarbetspartners. Deras kvalitet garanterar vi som vår egen. Och vi håller vad vi lovat.
Vi är tydliga, passar tider och gör väldokumenterade avslut. Syna oss gärna!

 
 

alla typer av takjobb

Taket är husets viktigaste del, och är det självklara valet när det kommer till att se om ditt hem. Vid bristfällig funktion kan stora skador uppstå. Låt oss lämna förslag på ert nya tak och berätta mer om fördelarna med moderna takprodukter. Oavsett om det gäller plåt, tegel eller betong.

DRÄNERING & HUSGRUNDER

Vi anlägger nytt dräneringssystem, nytt dag/regnvattensystem. Vi öppnar upp källarväggar för bästa uttorkning och sänker därmed fukthalterna i dina väggar, resultatet blir ett varmt och torrt inomhusklimat.

Vi gör grunder till nybyggnation, utbyggnad eller renoveringsarbete på er befintliga husgrund.

Lima01.jpg

Bygg- ENTREPRENADER

Vi har byggnadssnickare, plattsättare, mur & puts kompetens. Vi bygger med lösvirke från grunden, bygger ut och bygger till. Välkommen till Grund & Takteknik med era planer, vi hjälper er gärna att konkretisera tankar och idéer.