Husbygge

I Totten nedanför Tegefjälls pister utförde vi grund och betongarbete till ett spännande husbygge. Huset grundlades i två nivåer, den lägre på betongplatta och den högre på Thermomur. Inför grundarbetet utförde vi även sprängarbeten för att komma ner till rätt nivå på berggrunden.

Jocke bilar inför formsättning.

Formsättning för gjutning av grundsula.

Formsättning för gjutning av grundsula.

Husbygge i Åre

Falken är ett spännande projekt i Årebjörnen. Med ett fantastiskt läge som bjuder på utsikt över hela Åredalen finns Grund & Takteknik AB med som Totalentreprenör. Huset byggs i souterrängmiljö med betongplatta, Thermomurar och gjutet betongvalv. Huset bygger vi högeffektivt och klimatsmart med I-balkar i väggar och tak, tidlösa naturliga material både in och utvändigt.

Takrenoveringar i alla dess former är något av vårt signum. Under 2015 utförde vi drygt 50 takrenoveringar åt nöjda kunder över hela länet.

Vi är auktoriserade takläggare åt Moniér Roofing, Sveriges största leverantör av betongpannor & taktegel. Med tre takarbetslag, egna byggnadsställningar och ett stort kunnande samt erfarenhet av takarbeten under många år törs vi lova dej en prisvärd, professionell och hållbar lösning för ditt tak. Oavsett om det gäller plåt, tegel, papp eller betong.