IMG_4957.jpg

Erik och Ullis dränerade grunden och gjorde om trista biytor i källaren till en skön relaxavdelning med spa och vinkällare

– Anledningen till varför vi valde att jobba med Grund och Takteknik är flera. Dels är de duktiga hantverkare som inte lämnar något åt slumpen utan genomför arbetet på ett korrekt sätt, dels tar de kundkontakten till ett mer personligt plan. När man drar igång ett projekt av det här slaget i ett gammalt hus vet man inte alltid vad man stöter på, men vi fick hela tiden konkreta och rimliga förslag på åtgärder som passade både vår stil och ekonomi.

Grund och Takteknik är ett engagerat företag som vill att jag som kund ska bli nöjd och inte ser det som ”ännu ett projekt i mängden” det känns personligt helt enkelt.

Totten / Åre

I Totten nedanför Tegefjälls pister utförde vi grund och betongarbete till ett spännande husbygge. Huset grundlades i två nivåer, den lägre på betongplatta och den högre på Thermomur. Inför grundarbetet utförde vi även sprängarbeten för att komma ner till rätt nivå på berggrunden.

Jocke bilar inför formsättning.

Formsättning för gjutning av grundsula.

Formsättning för gjutning av grundsula.

Totalentreprenad i Åre Björnen

Falken är ett spännande projekt i Årebjörnen. Med ett fantastiskt läge som bjuder på utsikt över hela Åredalen finns Grund & Takteknik AB med som Totalentreprenör. Huset byggs i souterrängmiljö med betongplatta, Thermomurar och gjutet betongvalv. Huset bygger vi högeffektivt och klimatsmart med I-balkar i väggar och tak, tidlösa naturliga material både in och utvändigt.

Takrenoveringar i alla dess former är något av vårt signum. Under 2017 utförde vi drygt 60 takrenoveringar åt nöjda kunder över hela länet.

Vi är auktoriserade takläggare åt Moniér Roofing, Sveriges största leverantör av betongpannor & taktegel. Med tre takarbetslag, egna byggnadsställningar och ett stort kunnande samt erfarenhet av takarbeten under många år törs vi lova dej en prisvärd, professionell och hållbar lösning för ditt tak. Oavsett om det gäller plåt, tegel, papp eller betong.