Grund & Takteknik vit logo

ETT RENOVERINGSPROJEKT MED EXTRA ALLT!

I oktober 2020 ringer telefonen. Gamla Café Slalom på Frösön ligger ute till försäljning och Jens Tiren med familj har siktet inställt på att lägga ett bud. Frågan var givetvis – går det att renovera denna pärla?

Svaret var ett självklart ja, och familjen köper huset. Efter framtagande av ritningar, funderande och otaliga möten med kommunens byggavdelning påbörjas i april 2021 arbetet med att förvandla anrika Café Slalom till familjens drömkåk. Resan med renoveringen bjöd på brutna fötter och sågade händer som satte käppar i hjulen för de planerade egeninsatserna. Således blev det Grund & Takteknik som fick stå för de flesta delarna av utförandet. 

Taket lyftes av, källaren grävdes ut. Tillbyggnad med källare, dränering, spa, kök samt varsamt bevarade originalinslag och 9 månader senare flyttar familjen in i sitt nya, fantastiska näste. Samma plats, samma stil och energi i moderniserad förpackning.

Vi beslutade direkt att dokumentera detta fantastiska projekt. Resultatet blev en dokumentärserie i sex delar. Hela serien ser du här!

AVSNITT 1 – Renovering från grund till tak

AVSNITT 2

Stöter på berg

AVSNITT 3

Motgångar längs vägen

AVSNITT 4

Flexibilitet och förtroende

AVSNITT 5

Renoverat från grund till tak

AVSNITT 6

Före och efter

Vad kan vi hjälpa dig med?